Ons assortiment zwembadaccessoires voor een gezellige zomeravondKlaar voor een heerlijke zomer? Mooie dagen vol plezier in het zwembad en lange avonden genieten van de avondzon. Met ons assortiment zwembadaccessoires staat er een zorgeloze zomer vol genot voor de deur. 

Klinkt een zorgeloze zomer als muziek in de oren? Bij Zwembaddokter vind je alles om je voor te bereiden op het nieuwe zwemseizoen: van accessoires voor in en om je zwembad tot allerhande onderhoudsproducten. Alles om van deze zomer één groot feest te maken.

Genieten in je zwembad én ernaast

Heerlijk dobberen in het water kan op een van de kleurrijke luchtmatrassen uit ons gamma. We bieden niet alleen accessoires aan voor in het zwembad, maar ook aan jouw ervaring naast het zwembad is gedacht. Kleed je lounge aan met onze stijlvolle kussens, houd je drankjes koel met onze koelelementen en pak er een dekentje bij als het ‘s avonds wat afkoelt. Alles voor een perfecte zomeravond vind je bij Zwembaddokter.

Heerlijk helder water

Een perfecte zomerdag is natuurlijk niet compleet zonder een zwembad met helder water. Kwaliteitsproducten voor een goed onderhoud van je zwembad vind je ook in onze winkel in Kasterlee. Zo krijg je met het onderhoudsproduct KristalClar in no-time het helderste water in je zwembad. Hoe? Dat lees je hier. 


Bezoek onze concept store in Kasterlee   

Met ruim 20 jaar ervaring in het plaatsenrenoveren en herstellen van zwembaden is Zwembaddokter de expert die jou het zwembad van je dromen bezorgt. Ontdek ons volledig aanbod zwembad accessoires en onderhoudsproducten in onze winkel in Kasterlee.

Bezoek onze winkel

Meest Recente Posts

In de kijker

Zwembaddokter

Wat het probleem ook is, Zwembaddokter lost het op.

maak een afspraak

Met meer dan 20 jaar ervaring in zwembadtechniek,
het bouwen, herstellen en renoveren van zwembaden.

​​​​​​​Ons familiebedrijf is werkzaam doorheen de provincie Antwerpen in de kempen met onder andere werken in Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Vosselaar, Beerse, Kasterlee, Retie, Dessel, Mol, Tielen en Geel.

contacteer ons

In de kijker

Zwembaddokter

Wat het probleem ook is, Zwembaddokter lost het op.

maak een afspraak