Ontdek ons assortiment zwembadproducten en lifestyle productenBen jij al helemaal klaar voor een frisse duik in het water? De zomer is in aantocht en dat betekent dat je er maar beter voor zorgt dat je zwembad klaar is voor een nieuw zwemseizoen. Met ons assortiment zwembad- en lifestyle producten staat er een zorgeloze zomer vol waterpret in het vooruitzicht. 

Voel je het al kriebelen om in je zwembad te plonsen? Dan ben je waarschijnlijk niet alleen. De zomer sluipt op kousenvoeten dichterbij en voor je het weet kan je weer volop genieten van een verfrissende zwembeurt. Alles om je voor te bereiden op het nieuwe zwemseizoen vind je bij Zwembaddokter: van zwembadproducten voor onderhoud tot onmisbare lifestyle producten voor in en om je zwembad.

Heerlijk helder water met zwembadproducten van Zwembaddokter 

Iedereen droomt van een zwembad met het helderste water, maar ken jij het geheim achter prachtig helder zwembadwater? Wij zullen een tipje van de sluier lichten: goed onderhoud met kwaliteitsproducten zorgt ervoor dat je water mooi proper blijft. Test je water met een testkit en voeg de nodige producten toe. Zo wordt helder zwemwater een fluitje van een cent. Geen vuiltje aan de lucht (en ook niet in je water) dankzij onze onderhoudsproducten. 

Wist je dat goed onderhoud de levensduur van je zwembad verlengt? Lees er hier alles over. 


Zalig genieten met onze lifestyle producten

Een zwembad zonder accessoires is ook maar kaal. Om je zwemervaring dat klein extraatje te geven kan je ook bij Zwembaddokter terecht. In onze concept store vind je een assortiment lifestyle producten om je zwembad mee aan te kleden.

Bezoek onze concept store in Kasterlee   

Wil je ons volledige aanbod in levende lijve komen bekijken? Spring dan zeker eens binnen in onze concept store in Kasterlee. Je vindt hier niet enkel alles voor het onderhoud van je zwembad, maar ook leuke lifestyle producten.

Bezoek onze winkel

Meest Recente Posts

In de kijker

Zwembaddokter

Wat het probleem ook is, Zwembaddokter lost het op.

maak een afspraak

Met meer dan 20 jaar ervaring in zwembadtechniek,
het bouwen, herstellen en renoveren van zwembaden.

​​​​​​​Ons familiebedrijf is werkzaam doorheen de provincie Antwerpen in de kempen met onder andere werken in Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Vosselaar, Beerse, Kasterlee, Retie, Dessel, Mol, Tielen en Geel.

contacteer ons

In de kijker

Zwembaddokter

Wat het probleem ook is, Zwembaddokter lost het op.

maak een afspraak