Maak je zwembad winterklaar


De winter staat binnenkort weer voor de deur. De temperatuur begint te dalen en je zwembad wordt amper nog gebruikt. Daarom is het belangrijk dat je je zwembad winterklaar maakt. Benieuwd hoe dit moet? Deze 3 onderhoudsproducten helpen je op weg. 

1. Chloorchoc granulaat

Dit is een snelwerkend en kalkvrij granulaat en is geschikt voor een schokbehandeling. Uitsluitend te gebruiken als algen- en bacteriedodend middel.


2. Pool Line - Winterclar

Dit middel van Pool Line zorgt ervoor dat het water van je zwembad stabiel blijft zodat het makkelijker opstart in de lente. Het product heeft een ontsmettende, desinfecterende werking. Ook werkt het zeer goed tegen algen.3. CTX Professional - Poolcare

Het krachtig reinigingsmiddel verwijdert vet en vuil van de waterkantlijn van je zwembadwanden. Ook kalkaanslag verdwijnt met dit product. De CTX-75 heeft geen invloed op de waterkwaliteit.Ga jij je zwembad in wintermodus zetten?

Voor al je winterproducten en het beste advies ben je bij Zwembaddokter aan het juiste adres. Denk aan onze aangepaste openingstijden buiten het zwemseizoen. Of maak een afspraak en wij zorgen dat je producten klaar liggen voor ophaling.

Contacteer ons

Meest Recente Posts

In de kijker

Zwembaddokter

Wat het probleem ook is, Zwembaddokter lost het op.

maak een afspraak

Met meer dan 20 jaar ervaring in zwembadtechniek,
het bouwen, herstellen en renoveren van zwembaden.

​​​​​​​Ons familiebedrijf is werkzaam doorheen de provincie Antwerpen in de kempen met onder andere werken in Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Vosselaar, Beerse, Kasterlee, Retie, Dessel, Mol, Tielen en Geel.

contacteer ons

In de kijker

Zwembaddokter

Wat het probleem ook is, Zwembaddokter lost het op.

maak een afspraak