Zwembad in eigen tuin?Een zwembad is een aanwinst voor elke woning. Het is een plek waar je kan genieten, ontspannen en plezier kan maken met je familie en/of vrienden. Maar hoe begin je hieraan? Wij helpen je graag.

Zwembad in de tuin

Is er iets beter dan zwemmen in je eigen zwembad op een zomerse dag? Zeker en vast niet. Ontspanning en rust in je tuin zijn zalig in de zomer. Een eigen zwembad is niet alleen leuk, maar ook een waardevolle toevoeging, vooral tijdens warme dagen. Ben je op zoek naar een zwembad in je tuin? Wij staan je met raad en daad bij.

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Wij helpen je bij de keuze van de materialen. Niet alleen de zelfbouwer kan beroep doen op de Zwembaddokter. Ook voor totaalprojecten hebben wij een pasklare oplossing. Zo hoef je je geen zorgen te maken en doen wij al het nodige.

Optimale locatie voor je zwembad in de tuin

De beste locatie voor een zwembad in de tuin is op een vlakke, stabiele en zonnige plek. Het is verstandig om het zwembad ver van bomen, schuttingen en andere objecten te plaatsen die schaduw kunnen werpen of de zon kunnen blokkeren. Het moet ook gemakkelijk toegankelijk zijn voor onderhoud en veiligheid.

Plaats het zwembad simpelweg waar het de meeste zon krijgt om het water natuurlijk te verwarmen en zo energie te besparen. Zwemmen in de zon geeft ook direct een vakantiegevoel. 

Heb je interesse in het plaatsen van een zwembad?

Voor al je zwembadproducten en het beste advies ben je bij Zwembaddokter aan het juiste adres. Maar denk eraan, wij zijn enkel open op afspraak buiten het zwemseizoen.

Contacteer ons

Meest Recente Posts

In de kijker

Zwembaddokter

Wat het probleem ook is, Zwembaddokter lost het op.

maak een afspraak

Met meer dan 20 jaar ervaring in zwembadtechniek,
het bouwen, herstellen en renoveren van zwembaden.

​​​​​​​Ons familiebedrijf is werkzaam doorheen de provincie Antwerpen in de kempen met onder andere werken in Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Vosselaar, Beerse, Kasterlee, Retie, Dessel, Mol, Tielen en Geel.

contacteer ons

In de kijker

Zwembaddokter

Wat het probleem ook is, Zwembaddokter lost het op.

maak een afspraak