Onze realisaties in de kijkerHet zwembad van je dromen laten bouwen? Dat doe je bij Zwembaddokter. Bekijk hier de realisaties bij enkele kersverse zwembadeigenaars die je voorgingen. Doe inspiratie op voor je eigen zwembad of geniet simpelweg van de prachtige foto’s.  

Brasschaat

Een zwembad als verlengstuk van je terras. Dat is simpelweg buiten wandelen en zwemmen maar. Heerlijk toch. Dit bad met een lengte en breedte van respectievelijk 10 meter en 4 meter wordt omgeven door geborstelde granieten boordstenen die harmonieus aansluiten bij de gewapende folie in antraciet grijs. Een onderwaterterras houdt je koel op zonovergoten dagen en een full inverter warmtepomp zorgt altijd voor de perfecte watertemperatuur. De volautomatische Evolution LowSalt technische installatie van PoolCop zorgt op zijn beurt dan weer voor prachtig helder zwemwater.

IMG-20220912-WA0031.jpgIMG-20220912-WA0032.jpgIMG_20220808_115922.jpgIMG-20220912-WA0030.jpgIMG_20220808_115015.jpgIMG_20220808_115324.jpgIMG_20220808_115039.jpg

Schoten

Onze realisatie in Schoten beschikt over een prachtig en ruim terras in gebrand/geborsteld graniet. Een zwembad van 9 meter lengte op 4 meter breedte maakt het plaatje compleet. Een gewapende folie in lichtgrijs is een subtiele en stijlvolle afwerking die mooi inspeelt op het kleurenpalet van de boordstenen en terrastegels. Een LowSalt hydrolyse automatisch doseringssysteem met automatische pH-regeling maakt onderhoud een stuk eenvoudiger.

Beerse

Verscholen tussen de bomen ligt in Beerse ook een van onze pareltjes. Een oase van rust tussen het groen, zo kan je dit zwembad van 9 op 4 meter misschien nog het best omschrijven. Boordstenen met bijpassende keramische tegels van 60 op 60 centimeter omringen het bad en zorgen voor een frisse, moderne look. Automatische Solar Metallic lamelafdekking in polycarbonaat zorgt ervoor dat het bad mooi proper blijft en ook beter zijn temperatuur behoudt.

Zwembaddokter - Beerse.jpg

Op zoek naar een zwembadbouwer in Kasterlee? 

Zwembaddokter is met meer dan 20 jaar ervaring in zwembadtechniek, het bouwenherstellen en renoveren van zwembaden dé expert die je zoekt.

Maak nu een afspraak

Meest Recente Posts

In de kijker

Zwembaddokter

Wat het probleem ook is, Zwembaddokter lost het op.

maak een afspraak

Met meer dan 20 jaar ervaring in zwembadtechniek,
het bouwen, herstellen en renoveren van zwembaden.

​​​​​​​Ons familiebedrijf is werkzaam doorheen de provincie Antwerpen in de kempen met onder andere werken in Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Vosselaar, Beerse, Kasterlee, Retie, Dessel, Mol, Tielen en Geel.

contacteer ons

In de kijker

Zwembaddokter

Wat het probleem ook is, Zwembaddokter lost het op.

maak een afspraak