Is jouw zwembad aan renovatie toe? Zwembaddokter komt te hulpHeeft je zwembad zijn beste tijd gehad? Dan is het hoog tijd voor een renovatie! Zwembaddokter geeft je zwembad een tweede leven. Zo geniet je in no time weer van een frisse duik in je prachtig zwembad.

Doorheen de jaren kan je zwembad slijtage en zelfs tekenen van schade beginnen te vertonen. Het zou jammer zijn om je zwembad niet meer te gebruiken doordat het verouderd of beschadigd is geraakt. Een eigen zwembad blijft natuurlijk een investering waar je optimaal van wilt blijven genieten. 

Zwembaddokter helpt je om je zwembad opnieuw in topstaat te doen verkeren. Van kleine herstellingen tot een volledige renovatie: bij Zwembaddokter zit je op het juiste adres.   

Gratis robot bij aankoop van een totaalproject

Om je nieuw gerenoveerde zwembad in topconditie te houden, kan je nu gebruik maken van een gratis zwembadrobot. Bij aankoop van een totaalproject krijg je namelijk een gratis robot cadeau. Jarenlang zwemplezier gegarandeerd met een totaalrenovatie van Zwembaddokter. 

Zwembad laten renoveren? Wij helpen je verder

Zwembaddokter is met meer dan 20 jaar ervaring in zwembadtechniek, het bouwenherstellen en renoveren van zwembaden dé expert die je zoekt.

Contacteer ons

Meest Recente Posts

In de kijker

Zwembaddokter

Wat het probleem ook is, Zwembaddokter lost het op.

maak een afspraak

Met meer dan 20 jaar ervaring in zwembadtechniek,
het bouwen, herstellen en renoveren van zwembaden.

​​​​​​​Ons familiebedrijf is werkzaam doorheen de provincie Antwerpen in de kempen met onder andere werken in Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Vosselaar, Beerse, Kasterlee, Retie, Dessel, Mol, Tielen en Geel.

contacteer ons

In de kijker

Zwembaddokter

Wat het probleem ook is, Zwembaddokter lost het op.

maak een afspraak