Op zoek naar een expert in het plaatsen van buitenzwembaden?Het is de droom van veel mensen: een eigen buitenzwembad in de tuin. Met een eigen zwembad geniet je iedere zomer van vele uren zwemplezier. Wil je zelf ook een zwembad laten plaatsen? Zwembaddokter is de expert die je zoekt. 

Een eigen zwembad bouwen is lang niet eenvoudig. Bovendien is niet iedereen even handig en heeft niet iedereen de tijd om eigenhandig een zwembad te bouwen. Daarom is het een goed idee om een expert in te schakelen voor de plaatsing van je buitenzwembad. Zwembaddokter is de expert in het plaatsen van buitenzwembaden die je zoekt. 

Verschillende opties 

Niet iedereen heeft dezelfde smaak. Daarom bieden we bij Zwembaddokter verschillende opties aan om zo het zwembad van je dromen te kunnen bouwen. Naast bouwkundige zwembaden met betonnen wanden en tegeltjes, plaatsen wij ook monoblok zwembaden. Op die manier vinden we samen met jou het perfecte zwembad. 

Jarenlange ervaring 

Zwembaddokter heeft meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen, renoveren, herstellen en onderhouden van zwembaden. Dankzij onze ruime ervaring bieden we steeds de beste service en helpen je we altijd verder met professioneel advies. 

Voordelen van een eigen zwembad

Een eigen zwembad heeft heel wat voordelen. Ontdek ze hier:

  • Nooit meer aanschuiven voor een plekje in een publiek zwembad
  • Je kan altijd een frisse duik nemen
  • Zwemmen is goed voor je gezondheid
  • Met zwemmen train je veel spiergroepen tegelijk 
  • In het water heb je geen last van gewrichtspijnen 
  • Een zomer vol zwemplezier en poolparty’s 

Zwembaddokter is de expert in het plaatsen van buitenzwembaden 

Met ruim 20 jaar ervaring in het plaatsenrenoveren en herstellen van zwembaden is Zwembaddokter de expert die jou het zwembad van je dromen bezorgt. 

Maak nu een afspraak

Meest Recente Posts

In de kijker

Zwembaddokter

Wat het probleem ook is, Zwembaddokter lost het op.

maak een afspraak

Met meer dan 20 jaar ervaring in zwembadtechniek,
het bouwen, herstellen en renoveren van zwembaden.

​​​​​​​Ons familiebedrijf is werkzaam doorheen de provincie Antwerpen in de kempen met onder andere werken in Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Vosselaar, Beerse, Kasterlee, Retie, Dessel, Mol, Tielen en Geel.

contacteer ons

In de kijker

Zwembaddokter

Wat het probleem ook is, Zwembaddokter lost het op.

maak een afspraak