Paasactie: geniet van talloze acties en promo'sHet mooie lenteweer is onderweg en dat is het teken om je zwembad klaar te maken voor het nieuwe zwemseizoen. Profiteer tijdens de paasvakantie van fikse kortingen op onder meer warmtepompen, lamelafdekkingen en onderhoudsproducten. Neem hier een duik tussen tal van paaskortingen!  

10% op warmtepompen en automatische waterbehandelingssystemen 

Geen ijsbeer? Geen probleem! Met een warmtepomp is je zwembad altijd perfect op temperatuur. Nooit meer bibberen dus. Bestel tijdens onze paasactie een warmtepomp of waterbehandelingssysteem en je krijgt een mooie korting van 10%. 

15% op lamelafdekkingen Solar Polycarbonaat

Je zwembad proper en warm houden? Dat doe je met een lamellenafdekking. Geniet nu tijdens de paasvakantie van een korting van 15% op onze lamelafdekkingen Solar Polycarbonaat.

15% op automatische bodemreinigers

Zeg vaarwel tegen vuiligheid in je zwembad. Onze automatische bodemreinigers doen voor jou het werk.

21% op onderhoudsproducten, BTW is uw korting

Goed onderhoud verlengt de levensduur van je zwembad. Bij Zwembaddokter hebben we een groot aanbod onderhoudsproducten van topmerken. Bestel nu en geniet van een paaskorting van 21%. 

Mis onze totaalpromo niet! 

Bij aankoop van een totaalproject krijg je een automatische bodemreiniger gratis.

Alles voor je zwembad vind je bij Zwembaddokter 

Zwembaddokter is met meer dan 20 jaar ervaring in zwembadtechniek, het bouwenherstellen en renoveren van zwembaden dé expert die je zoekt.

Bezoek onze winkel

Meest Recente Posts

In de kijker

Zwembaddokter

Wat het probleem ook is, Zwembaddokter lost het op.

maak een afspraak

Met meer dan 20 jaar ervaring in zwembadtechniek,
het bouwen, herstellen en renoveren van zwembaden.

​​​​​​​Ons familiebedrijf is werkzaam doorheen de provincie Antwerpen in de kempen met onder andere werken in Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Vosselaar, Beerse, Kasterlee, Retie, Dessel, Mol, Tielen en Geel.

contacteer ons

In de kijker

Zwembaddokter

Wat het probleem ook is, Zwembaddokter lost het op.

maak een afspraak